En de winnaars van de Sporthuldiging zijn...

En de winnaars zijn... Nathalie Kreukniet (Sporttalent), Sabine Mouthaan (Sportvrouw), Ben Paans (Sportman), Midweek Korfbalteam (Sportteam Senioren) en Albatros C1 (Sportteam Junioren). Van harte gefeliciteerd allemaal!

Gisteravond maakte wethouder Jolanda de Witte (Sport) samen met Nel Kortman (voorzitter gymnastiekvereniging O&O) en oud-topsportster Inge Dekker de winnaars bekend van de categorieën Sporttalent, Sportvrouw, Sportman, Sportteam Senioren en Junioren 2018 bekend. Een avond met mooie woorden en een blij publiek. Onder luid gejuich werden de Zwijndrechtse sporters in het zonnetje gezet en zij genoten daar zichtbaar van. En een extra bijzondere avond omdat de Sporthuldiging haar 10-jarig jubileum vierde. In een korte video blikten we terug op de afgelopen jaren. Wat een fantastische sporters kent Zwijndrecht en het talent blijft maar groeien. 

De aanwezigen genoten ook van de zangeressen Charming Three en  toffe acts van freestyle basketballer Reemz en BMX-er Dez Maarssen, die beide acrobatiek en stunts combineerde. 

De genomineerde en winnende sporters:

 

Sporters  sporters 2

sporters 3  sporters 4

sporters 5  sporters 6

sporters 7

Fotografie: Martin Hulsman - Hulsman Fotografie