Burgemeester veroordeelt mishandeling JGZV

Bij het jaarlijkse JGZV-toernooi is gistermiddag een van de organisatoren van het zaalvoetbaltoernooi ernstig mishandeld. Burgemeester Dominic Schrijer reageert op dit ernstige incident:

“Ik ben geschokt door het vreselijke nieuws over de zware mishandeling van de organisator van het JGZV-zaalvoetbaltoernooi gistermiddag in de Develhal in Zwijndrecht.

Het JGZV-toernooi is een toernooi dat in het teken staat van plezier en gezellig sporten met elkaar, een toernooi waar veel mensen een hoop vrije tijd in steken en waar talloze jongeren en ouderen in Zwijndrecht elkaar ontmoeten en plezier aan beleven. Het is vreselijk dat dit toernooi zo wordt overschaduwd door een zinloze daad van een volslagen idioot. Of je nu sporter, vrijwilliger, ouder of toeschouwer bent, je blijft te allen tijde met je handen van elkaar af. Er is nooit een rechtvaardiging voor het gebruik van geweld.

Ik wens het slachtoffer heel veel sterkte, beterschap en een spoedig herstel toe. De politie wil ik bedanken voor haar adequate reactie op dit ernstige incident.”