Broodje met de burgemeester

Sinds woensdag 5 juni 2019 is Hein van der Loo onze nieuwe burgemeester. Hij kijkt er naar uit om kennis te maken met inwoners en ondernemers uit Zwijndrecht en Heerjansdam. Nodigt u de burgemeester uit voor een broodje?

De burgemeester vindt het leuk om u te ontmoeten en kennis te maken. Ook is hij erg benieuwd wat de gemeente Zwijndrecht zoal te bieden heeft. Wie kunnen dat nou beter laten zien dan de inwoners, ondernemers en verenigingen zelf? Bekijk in het filmpje de oproep van de burgemeester om een broodje te eten.

Stuur een uitnodiging

De burgemeester schuift met zijn eigen boterhammen graag bij u aan tafel. Dat kan zijn thuis, in de buurt, bij uw vereniging of bedrijf. Als u ervoor zorgt dat er ook nog 5 andere mensen bij aanwezig zijn, komt de burgemeester misschien binnenkort wel bij u langs!

Stuur uw uitnodiging voor een 'broodje met de burgemeester' voor 15 juli via email naar de gemeente. Een kaartje sturen kan ook: Gemeente Zwijndrecht, Broodje met de burgemeester, t.a.v. burgemeester Hein van der Loo, Postbus 15, 3330 AA, Zwijndrecht. Geef in uw uitnodiging duidelijk aan waarom u de burgemeester uitnodigt en welke mensen hierbij aanwezig zijn. Dan nemen wij contact met u op.