11.000 mondkapjes in december verspreid

Heb je 'm al voorbij zien komen? Groen, blauw, met streepjes of hartjes? De Digitale Winkelstraat ZO Zwijndrecht en de gemeente Zwijndrecht hebben de afgelopen weken samen ruim 11.000 mondkapjes verspreid. De mondkapjes zijn gratis verspreid via locaties zoals de middelbare scholen, wijkcentra, de bibliotheek, de voedselbank, kerstpakketten voor ouderen en stichting Minima. 

Wethouder Tycho Jansen vertelt: "Samen met het platform ZO Zwijndrecht ontstond eerder dit jaar het idee om Zwijndrechtse mondkapjes te gaan verspreiden. Bij verschillende organisaties zoals scholen, wijkcentra, ondernemers en ook hulpinstanties als Vluchtelingenwerk was behoefte aan extra mondkapjes. Binnen een paar dagen waren alle dozen leeg! Ruim 11.000 stuks zijn verdeeld. Zo Zwijndrecht en de gemeente hopen zo het dragen van een mondkapje extra te stimuleren en gemakkelijker te maken."

Shop lokaal én via ZO Zwijndrecht

ZO Zwijndrecht zet zich in voor de lokale ondernemers in Zwijndrecht en Heerjansdam. Met de digitale winkelstraat www.zozwijndrecht.nl promoten zij het lokale aanbod. Juist in deze tijd is het belangrijk dat we het samen doen. Veel ondernemers hebben digitale manieren gevonden waardoor klanten gemakkelijk online en lokaal kunnen bestellen.

Social Media ZO Zwijndrecht

Natuurlijk is de website een enorme informatiebron. Wat is nog meer interessant? Volg ZO Zwijndrecht op Instagram én Facebook voor de meeste recente updates, video’s en leuke winacties van lokale ondernemers.

Collage mondkapjes