APV en bijzondere wetten vergunningen verleend 11 tot en met 17 mei 2020

Vergunningen Algemene Plaatselijke Verordening en Bijzondere Wetten
Door of namens burgemeester en wethouders of de burgemeester zijn, in de periode van 11 tot en met 17 mei, de volgende beschikkingen afgegeven:

Exploitatievergunning en drank- en horecawetvergunning voor de exploitatie van het horecabedrijf Du Bistro, Passage 1 in Zwijndrecht voor onbepaalde tijd.

Exploitatievergunning en drank- en horecawetvergunning voor de exploitatie van het horecabedrijf Allegro Bed & Breakfast, Dorpsstraat 28 in Heerjansdam voor onbepaalde tijd.

Exploitatievergunning en wijziging drank- en horecawetvergunning voor de exploitatie van het horecabedrijf Restaurant DOK B.V, Maasboulevard 134-136 in Zwijndrecht voor onbepaalde tijd.

Drank- en horecawetvergunning voor de exploitatie van het horecabedrijf Scouting Panoord, Groot Karreveld 10 in Zwijndrecht voor onbepaalde tijd.

Vergunning gebruik openbare ruimte voor het inrichten van een bouwterrein ten behoeve van het project Eikenboomstraat aan de Wilgenstraat in Zwijndrecht voor de periode van 25 mei tot en met 2 oktober 2020.  

Vergunning gebruik openbare ruimte voor het inrichten van een bouwdepot op de parkeerplaatsen bij het Idenburgplein in Zwijndrecht voor de periode van 2 juni tot en met 25 augustus 2020.

Vergunning gebruik openbare ruimte voor het plaatsen van een schaftwagen ten behoeve van schilderwerkzaamheden aan de Westpier te Zwijndrecht voor de periode van 18 mei tot en met 17 juli 2020.

Vergunning gebruik openbare ruimte voor het plaatsen van een afvalcontainer op de locatie Burgemeester de Bruïnelaan 72 in Zwijndrecht voor de periode van 4 mei tot en met 22 mei 2020.

Standplaatsvergunning voor het plaatsen van een mobiel Goudwisselkantoor elke vrijdag vanaf het Wagenveld bij de Passage in Zwijndrecht tot en met 31 december.

Standplaatsvergunning voor de verkoop van loempia's (en aanverwante artikelen) van maandag tot en met zaterdag vanaf het Wagenveld bij de Passage in Zwijndrecht tot en met 31 december 2020.

Standplaatsvergunning voor de verkoop van aardappelen en uien elke zaterdag vanaf het Wagenveld bij de Passage in Zwijndrecht tot en met 31 december 2020.

Nadere informatie kunt u krijgen bij de afdeling Gemeentewinkel, telefoonnummer: 14 078.