Wonen in een kantoor? – 28 april 2017 weblog A.T. (Aaike) Kamsteeg

Veel kantoren rond het station stonden lange tijd leeg en de leegstand is nog steeds niet helemaal verdwenen. Gelukkig is er de afgelopen jaren forse vooruitgang geboekt en hebben tal van ondernemers hun weg naar deze locatie gevonden.

FORTY FIVE
Een van de kantoorgebouwen gaat (voor het grootste deel) omgebouwd worden tot koopappartementen onder de projectnaam 'FORTY FIVE'. Dit is de eerste grote transformatie in Zwijndrecht van een gebouw naar een andere functie. Onlangs mocht ik in het bijzijn van de aanstaande bewoners symbolisch een start maken met de verbouwingsactiviteiten. Het gebouw zal een nieuwe, eigentijdse uitstraling krijgen.

Forty Five

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Havenkant
Ook in Heerjansdam wordt weer gebouwd. Het tweede deel van Havenkant lag enkele jaren stil. Tijdens de crisis was er geen belangstelling. Maar nu is het eindelijk zo ver: onder het toeziend oog van de aanstaande bewoners werd een funderingsbalk op z'n plek gelegd. Ik heb hun tijdens deze feestelijke happening  een goede tijd gewenst in het gezellige en dorpse Heerjansdam en uitgelegd dat het sinds een aantal jaren formeel deel uitmaakt van Zwijndrecht, waar ze uiteraard ook van harte welkom zijn.

Havenkant

28 april 2017
A.T. (Aaike) Kamsteeg

Reageren?
Stuur een mail naar akamsteeg@zwijndrecht.nl