Wil Hofland– Vellekoop

foto Wil HoflandMijn naam is Wil Hofland, ik ben trouwambtenaar sinds 1993. Jullie bezoeken de website van de gemeente Zwijndrecht om een trouwambtenaar uit te zoeken voor jullie huwelijk / partnerschapsregistratie. Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Als trouwambtenaar zal ik  uitgebreid de tijd voor jullie nemen en met alle inzet en aandacht werken aan een ceremonie die bij jullie past. Je huwelijk/registratie is bijzonder en moet aansluiten bij jullie als persoon. Samen bepalen we de sfeer en inhoud van jullie ceremonie. Samen gaan we ervoor zorgen dat de ceremonie een onvergetelijke en feestelijke gebeurtenis gaat worden.

Wanneer jullie buitenlandse gasten hebben is het fijn hen in de eigen taal toe te spreken. Engels, Duits en Frans behoren tot de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om kinderen of andere dierbaren te betrekken bij de ceremonie. In Zwijndrecht kun je op iedere locatie trouwen, denk bijvoorbeeld aan de eigen tuin. Ook heeft de gemeente Zwijndrecht mooie trouwlocaties zoals het monumentale Raadhuis. In de trouwzaal van het Raadhuis staat zelfs een vleugel tot jullie beschikking, zodat je de ceremonie met muziek kan omlijsten.

Ik verheug mij er op jullie huwelijk/registratie te mogen voltrekken!

Contact

Wilt u graag dat Wil uw huwelijk voltrekt? Stuur haar dan een e-mail.