Lynda Mud

Hallo Bruidspaar,

Jullie gaan trouwen, deze dag wordt voor jullie natuurlijk heel speciaal. Ik wil jullie huwelijk graag voltrekken, en er een feestje van maken. Lynda Mud

Even iets over mijzelf. Ik ben directiesecretaresse bij een overheidsorganisatie. Met mijn man en 3 grote puberzonen vorm ik een mooi gezin.

Het organiseren van feestjes, etentjes en andere bijeenkomsten zit mij in het bloed. Het iedereen naar de zin maken is daarbij mijn uitgangspunt. Dit wil ik doortrekken naar jullie huwelijk. Dus indien mogelijk ook jullie gasten erbij betrekken, net even buiten de gebaande paden treden om er iets speciaals voor jullie van te maken.  Ik ga dat met al mijn gevoel, enthousiasme en humor overbrengen tijdens de voltrekking van jullie huwelijk.

Hebben jullie speciale wensen t.a.v. de voltrekking, heb je nog geen idee wat allemaal mogelijk is? Ik kom graag bij jullie thuis (of op een andere locatie) om jullie wensen te bespreken.

Als het mij lukt om jullie over 25 jaar met een glimlach en een warm hart terug te laten denken aan jullie huwelijksvoltrekking, dan is mijn missie geslaagd!

Misschien wel tot ziens, liefdevolle groet,

Jullie trouwambtenaar Lynda Mud

Contact

Wilt u graag dat Lynda uw huwelijk voltrekt? Stuur haar dan een e-mail.