Save the date Startersdag Drechtsteden

Startersdagen.com organiseert in samenwerking met Rabobank Drechtsteden en Interpolis op donderdag 4 oktober een gratis startersdag in het stadion van FC Dordrecht.


Startersdagen.com organiseert in samenwerking met Rabobank Drechtsteden en Interpolis op donderdag 4 oktober een gratis startersdag in het stadion van FC Dordrecht. De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups.

Helaas redden veel beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven het niet in hun eerste ondernemersjaren. Zonde, want ze steken er veel tijd en energie in. Daarom brengt startersdagen.com starters en ervaren ondernemers bij elkaar tijdens deze startersdag vol informatie en inspiratie. Ervaren bedrijven uit de regio geven tips en adviezen, maar wijzen ook op gevaren en risico’s. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat gevuld is met o.a. plenaire kennisdeling tijdens de opening, een startersmarkt, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie. Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden.


Jubileumeditie
Het belooft een bijzondere startersdag te worden, want het is Startersdagen.com haar 50estartersdag. Reden voor een feestje!

Aanmelden
Aanmelden is alvast mogelijk via www.startersdagen.com/drechtsteden2018.

 

 

Uitgelicht