Incidentele subsidies voor leefbaarheid en sport

Beschrijving

Voor kleinschalige (minder dan 500 bezoekers) en middelgrote (500-2000 bezoekers) evenementen kan een incidentele subsidie worden aangevraagd. Aanvragen dienen uiterlijk 8 weken voor aanvang het evenement te zijn ingediend.

• Download een van onderstaande formulieren:
  • Vul het formulier volledig in en stuur het naar:
    Gemeente Zwijndrecht
    T.a.v. Afdeling Maatschappelijke ontwikkeling
    3330 AA Zwijndrecht

• Let op:
    • Voeg een begroting met een duidelijk overzicht van uw inkomsten van derden toe.
    • Vul het formulier volledig in, dan kan de gemeente u binnen 8 weken uitsluitsel geven over uw aanvraag.
    • Vraagt u voor de eerste keer een subsidie aan voeg dan de volgende zaken toe aan uw aanvraag:
      • Een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel (niet ouder dan 1 jaar).
      • Een kopie van een bankafschrift voor het rekeningnummer.

Bijzonderheden

De hoogte van de subsidie hangt af van het aantal bezoekers van het evenement. Deze informatie kunt u vinden in de Subsidieregeling.