Zwijndrecht Energieneutraal. Doet u mee?

• Waarom energieneutraal? De Energieagenda

Stoppen met fossiele brandstoffen en alle benodigde energie duurzaam opwekken met bronnen die oneindig zijn. Dit doel wil de gemeente Zwijndrecht bereikt hebben in 2050.

• Energiebewust wonen

Pictogram isolatie huis Wat kunt u doen om energiebewust te wonen? Het Regionaal Energieloket helpt woningeigenaren in de gemeente Zwijndrecht met alle vragen rondom duurzaam wonen zoals zonnepanelen, isolatie en warmte-oplossingen.

• Energiebewuste gemeente

Pictogram gemeentehuis Wat doet de gemeente aan energiebesparing en duurzame energie opwekking? Als gemeente hebben we een voorbeeldrol. Energiebesparing in eigen organisatie is daarom een belangrijk punt in de energieagenda

• Energiebewust ondernemen

Pictogram industrie Wat kunt u doen om energiebewust te ondernemen? Door in te zetten op energiebesparing en opwek van duurzame energie kunnen ondernemers een grote bijdragen leveren aan Zwijndrecht energieneutraal. De gemeente wil samenwerken met ondernemers aan energiebesparing en zonnedaken projecten.

• Nieuws, agenda en documenten

Pictogram Energiekompas Hier kunt u alle nieuwsberichten en beleidsdocumenten over de energieagenda raadplegen. Ook vindt u hier relevante links en de agenda.

• Uw ideeën of suggesties

Heeft u ideeën of suggesties? Wilt u meedenken of meepraten over het energiebeleid? Neem dan contact op met Inge van Diest, i.van.diest@zwijndrecht.nl of Melanie Morlog, m.morlog@zwijndrecht.nl.